Winnaar gratis opleiding bij PHOE bekend.
Naar aanleiding van de 95 bezoekers bij een workshop van PHOE op de vakbeurs Energie, heeft PHOE een winnaar uitgeloot. Hanneke Smit (werkzaam bij Gemeente Meppel) is de gelukkige winnaar van een gratis opleiding naar keuze bij PHOE. Er kan gekozen worden uit Introductie Energiekunde, Duurzame Energie of Advieskunde.

Hanneke is blij verrast met het winnen van de loting en gaat zich beraden over welke gratis opleiding te starten in 2022. Haar toegangsbewijs heeft zij per post ontvangen samen met de felicitaties van het bestuur van PHOE. Uiteraard helpt en adviseert PHOE bij het kiezen van de juiste passende opleiding. De achtergrond (werkervaring en behaalde diploma’s) en toevoeging aan de huidige werkfunctie worden daar in mee genomen.

Opleiding aanbod
Er kan gekozen worden uit de opleiding Introductie Energiekunde, deze opleiding richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming. Met het behalen van de opleiding zijn de studenten energiedeskundigen. De opleiding Duurzame Energie omvat de verschillende principes die ten grondslag liggen aan de winning van Duurzame Energie en de opleiding wordt afgesloten met een lesdag Rekenen en Casuïstiek. De opleiding Advieskunde richt zich op het trainen van adviesvaardigheden, gespreksvaardigheden en omgaan met weerstand.

Over Stichting PHOE
Stichting PHOE heeft ruim 30 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van energie opleidingen. De kracht van de opleidingen ligt in de koppeling tussen theorie en praktijk. Alle opleidingen kunnen ook las incompany opleiding worden verzorgd, afgestemd op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf of instelling.

Meer weten?
Ook geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download de brochure voor meer informatie: brochures
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter