Brochures

Introductie Energiekunde

De post-hbo-opleiding Introductie Energiekunde richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming.

Duurzame Energie

De opleiding Duurzame Energie behandelt de principes die aan de winning van duurzame energie ten grondslag liggen. Voor iedereen die met de energietransitie te maken heeft is dit een goede opleiding om de principes van duurzame energie te leren kennen.

Training Adviesvaardigheden

De energietransitie vraagt om verandering van onze manier van omgaan met energie. Er is grote behoefte aan adviseurs die bedrijven, corporaties, overheden en particulieren kunnen adviseren. Welke technieken zijn er, hoe geef je gedegen advies en aanbevelingen, hoe zet je verandering in gang en hoe beïnvloed je het gedrag van anderen?

Doorstroomminor Thermodynamica

Voor een aantal cursisten die willen starten met de opleiding Energiebeheer is het vak Thermodynamica een struikelblok. Voor deze cursisten en voor geïnteresseerden die hun kennis willen opfrissen over thermodynamica is de Doorstroomminor Thermodynamica geschikt.

Energieconsulent

Na de opleiding Energiebeheer bestaat de mogelijkheid om de ontbrekende kennis op het gebied van systeemleer en adviesvaardigheden in te brengen. Dit betreft inzicht in de samenhang tussen afzonderlijke kennisgebieden en vaardigheid in het tot stand brengen van een gespecialiseerd (energie)advies.

Waterstof

Maak kennis met waterstof en de rol ervan in de energietransitie. Verdiep je in de actuele ontwikkelingen en nieuwe technologieën van waterstof.

Onze partners

Het TEG en PHOE

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Contact

PHOE secretariaat (Het Branche Bureau)
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

Telefoon

035 - 542 75 29

E-mailadres

[email protected]