PHOE

Wie zijn wij?

Met de energietransitie in volle gang is de behoefte aan goed geschoolde professionals groter dan ooit. Onze opleidingen zijn ontworpen om bij te dragen aan de bevordering van deze cruciale overgang naar duurzame energievoorziening.

Wij geloven in de kracht van het vergroten van kennis en vaardigheden om de energietransitie in Nederland te versnellen. Dat doen we door hoogwaardige post-hbo-opleidingen aan te bieden die professionals in staat stellen om bij te kunnen dragen aan de succesvolle realisatie van de energietransitie.

 

Hoe doen we dat?

Wij onderscheiden ons door onze unieke benadering van lesgeven. Hierbij gaan we uit van de drie T’sTechniek, Toepassing en Toekomst – deze integreren we in al onze trainingen en opleidingen. Onze docenten komen uit de praktijk, waardoor studenten niet alleen theoretische kennis vergaren, maar ook de praktische vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn voor het succesvol implementeren van duurzame energieoplossingen.

Onze trainingen en opleidingen worden aangeboden op hbo-niveau. Deze kunnen ook incompany worden aangeboden, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van het bedrijf of organisatie. De modules worden voortdurend aangepast op de nieuwste best practices en technologische ontwikkelingen.

Wij zijn er trots op hét centrum voor energieopleidingen in Nederland te zijn, en zijn vastbesloten om bij te dragen aan de vormgeving van een duurzame en innovatieve toekomst voor ons land.

 

Onze geschiedenis

Stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) is opgericht in 1987 om onderwijs en scholing op post-hbo-niveau te bevorderen, ontwikkelen en verzorgen voor wie zich wil bekwamen tot Energieconsulent. De stichting is opgericht door diverse hogescholen en universiteiten, waaronder:

  • Hogeschool Avans
  • Technische Universiteit Eindhoven
  • Universiteit Utrecht

Harrie van Hout

Voorzitter

Frans van Wees

Bestuurder

Ronald Remijn

Bestuurder

Antoine Stultjens

Bestuurder

Allard Kastelein

Bestuurder

Video

Wat levert PHOE u op?

Een oud-student vertelt wat PHOE hem gebracht heeft in zijn dagelijkse werk. Een mooi voorbeeld waar wij trots op zijn!

Onze partners

Het TEG en PHOE

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Contact

PHOE secretariaat (Het Branche Bureau)
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

Telefoon

035 - 542 75 29

E-mailadres

[email protected]