Opleidingen

Doorstroomminor Thermodynamica

Voor een aantal cursisten die willen starten met de opleiding Introductie Energiekunde is het vak Thermodynamica een struikelblok. Voor deze cursisten en voor geïnteresseerden die hun kennis willen opfrissen over thermodynamica is de Doorstroomminor Thermodynamica geschikt. Na afloop bent u in staat om de onderdelen van Thermodynamica van de post-hbo-opleiding Introductie Energiekunde met succes te volgen en vraagstukken te beantwoorden.

In deze eendaagse cursus worden begrippen als massa- en energiebalansen, eerste en tweede hoofdwet en andere concepten van de thermodynamica zoals thermisch evenwicht, open en gesloten systemen en het gedrag van gassen (kinetische gastheorie en Boyle-Gay Lussac) besproken. Na afloop moeten cursisten de module Thermodynamica uit de opleiding Introductie Energiekunde met een voldoende kunnen afronden.

  • Start: maandag 28 en woensdag 30 augustus 2023
  • Studieduur: 1 dag
  • Investering: € 525 excl. btw
  • Locatie: Gooimeer 4-15, 1411 DC Naarden

Info

In het kort over deze opleiding

Voor wie:

De Doorstroomminor Thermodynamica is bestemd voor geïnteresseerden of deelnemers die willen starten met de opleiding Introductie Energiekunde, maar eerst hun kennis willen opfrissen over thermodynamica.

Vooropleiding:

Om deel te nemen aan de Doorstroomminor Thermodynamica is tenminste hbo-niveau gewenst. Bij twijfel over de geschiktheid van de achtergrond van de deelnemer is overleg mogelijk.

Studieduur:

De studie duurt een dag. De door de docent geschreven lesstof wordt tijdens de les uitgereikt. Er wordt geen examen afgenomen, wel ontvangt u een certificaat van deelname.

Wanneer?

Deze minor is opgesplitst in 2 dagdelen.
Maandag 28 augustus 2023 in de avond (18.30 – 21.30 uur) en woensdag 30 augustus 2023 in de avond (18.30 – 21.30 uur).

Investering:

De kosten voor de Doorstroomminor Thermodynamica bedragen € 525 excl. btw*.

* Elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf en vestigingsadres ontvangt 15% korting op het inschrijvingsgeld, dit geldt voor aanmelding voor dezelfde opleiding op dezelfde datum.

Onze partners

Het TEG en PHOE

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Contact

PHOE secretariaat (Het Branche Bureau)
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

Telefoon

035 - 542 75 29

E-mailadres

[email protected]