Stichting PHOE mag opnieuw met trots 15 diploma’s Duurzame Energie en 9 diploma’s Introductie Energiekunde uitreiken. Na 11 lesdagen en het na het behalen van het tentamen ontvangen de studenten het diploma Duurzame Energie. De studenten Introductie Energiekunde hebben er 22 lesdagen inclusief twee tentamens en een excursie op zitten. Binnenkort ontvangen beide groepen studenten het diploma tijdens een feestelijke afsluiting van de opleiding.

Het lesaanbod van de opleiding Duurzame Energie omvat de verschillende principe die ten grondslag liggen aan de winning van duurzame energie en de opleiding wordt afgesloten met een lesdag Rekenen en Casuïstiek. In deze lesdag presenteren de studenten een project over duurzame energie.
De opleiding Introductie Energiekunde leidt op tot energiedeskundige die voldoende allround is om in een bedrijfssituatie de benodigde maatregelen te bepalen ter bevordering van een optimale energiehuishouding. Na succesvolle deelname van de opleiding is de student een generalist in het vakgebied.

Ook geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Op 6 september start een nieuwe groep Duurzame Energie, op 7 september start een nieuwe groep Introductie Energiekunde: schrijf je snel in, er zijn nog enkele plaatsen vrij!
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl of neem rechtstreeks contact met ons op:
[email protected] / 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter