PHOE kijkt terug op drie geslaagde dagen op de vakbeurs Energie. Wat een inspirerende en energieke omgeving en wat fijn om weer met elkaar samen te kunnen komen en elkaar te ontmoeten!

PHOE heeft met veel plezier op de beurs gestaan en op alle drie dagen een workshop verzorgd voor de bezoekers van de beurs. Drie docenten hebben een workshop gegeven: op dinsdag Jan-Jaap Aué de workshop ‘Waterstof, hype of hoop’, op woensdag Jan Zuidema de workshop ‘Biomassa in de Energietransitie’ en op donderdag Theo Maessen de workshop ‘de verborgen kosten van onbehaaglijkheid’. Hartelijk dank voor jullie inzet!

Stand Vakbeurs EnergieOnder de bezoekers van de workshops mag PHOE een gratis opleiding verloten! Aankomende week bericht PHOE de gelukkige winnaar. De winnaar kan kiezen uit de opleiding Duurzame Energie, Introductie Energiekunde of Advieskunde. Alle drie opleidingen starten in januari of februari 2022.

Bekijk het gehele lesprogramma op onze website phoe.nl en download de brochure voor meer informatie: https://phoe.nl/brochures/

Ook geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl of neem rechtstreeks contact met ons op: [email protected] / 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter