Gisteren zijn 9 mensen van de opleiding Introductie Energiekunde en 5 mensen van de opleiding Duurzame Energie beloond met hun diploma. Bij Duurzame Energie zijn er in totaal 12 geslaagden. Ze kregen een presentatie van gastspreker Theo Maessen over asset management in de gebouwde omgeving. Ook kregen ze een duurzaam geschenk mee.

Theo Maessen heeft deze presentatie gemaakt als onderdeel van zijn nieuwe opleiding. Theo is Register Energie Adviseur (REA) bij Cynthemadim bv, Asset- en energiemanagement. Daarna volgde de feestelijke uitreiking met groepsfoto (zie bovenstaande foto) en een gezellige borrel ter afsluiting.

Tangare

In het bijzonder ging er ook aandacht uit naar de Tangare. Dit kleine vogeltje leeft in het Atlantisch Regenwoud. Deze is uitgestrekt over Argentinië, Brazilië en Paraguay. De geslaagden kregen een Bosje Bomen voor de Tangare overhandigd. Met dit Bosje Bomen kan het Wereld Natuur Fonds 15m2 bos herstellen. Een aardigheidje met een knipoog naar duurzaamheid en een stapje in de richting naar een duurzamere toekomst.

Ben je geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download brochures voor meer informatie.
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter