Gisteren hebben studenten van de opleiding Introductie Energiekunde en Duurzame Energie hun diploma in ontvangst mogen nemen. Ze kregen een bosje bomen voor de tangare mee en een gastcollege van PHOE-docent en trainer Richard van Gemert over de nieuwe opleiding Waterstof.

Tangare
Het bosje bomen voor de tangare is eerder voorbij gekomen. Deze geven we bij de uitreiking mee aan de geslaagden. De tangare is een klein vogeltje dat leeft in het Atlantisch Regenwoud. De populatie is uitgestrekt over Argentinië, Brazilië en Paraguay. Met één bosje bomen kan het Wereld Natuur Fonds 15m2 bos herstellen. Een aardigheidje met een knipoog naar duurzaamheid en een stapje in de richting naar een duurzamere toekomst.

Gastcollege Waterstof
Tijdens het gastcollege gaf docent en trainer Richard van Gemert een voorproefje van de opleiding Waterstof die we momenteel aan het ontwikkelen zijn. Hij ging in op de mogelijkheden en beperkingen van het gebruik van waterstof en andere onderwerpen die aan bod zullen komen in deze opleiding. Het lesprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan via de opleidingspagina. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Duurzame Energie, Introductie Energiekunde of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download brochures voor meer informatie.
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter en volg onze nieuwsbrief.