Van harte gefeliciteerd: Joost Akkermans, Henk Arnold, Liesbeth Hofs, Jeffrey Meijer, Jeroen Mol, Robert Schenkel, Daniel Derksen, Gavin de Jong, Paul Prijs en Wayne Slob!

Op dinsdagavond 10 mei hebben de geslaagden van de opleiding Introductie Energiekunde én de opleiding Duurzame Energie het diploma in ontvangst genomen. Na enige tijd mocht de uitreiking gelukkig weer fysiek gehouden worden en kon het bestuur van PHOE de geslaagden in Naarden het diploma uitreiken.

Voorzitter Harrie van Hout en Ronald Remijn hebben namens het bestuur de studenten toegesproken en gefeliciteerd met het behalen van hun diploma en afronden van de studie.
De studenten hebben hun diploma en een presentje in ontvangst genomen. Daarnaast hebben zij een aspirant lidmaatschap bij Fedec cadeau gekregen. Na het behalen van de opleiding Energieconsulent kunnen de studenten een volledig lidmaatschap bij de Fedec afsluiten en de titel rea gebruiken.

Wil jij ook het diploma Introductie Energiekunde en/of Duurzame Energie behalen? Schrijf je in voor de opleiding met startdatum 6 of 7 september! Bekijk het programma op onze website: phoe.nl

Opleiding aanbod
Er kan gekozen worden uit de opleiding Introductie Energiekunde, deze opleiding richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming. Met het behalen van de opleiding zijn de studenten energiedeskundigen. De opleiding Duurzame Energie omvat de verschillende principes die ten grondslag liggen aan de winning van Duurzame Energie en de opleiding wordt afgesloten met een lesdag Rekenen en Casuïstiek. De opleiding Advieskunde richt zich op het trainen van adviesvaardigheden, gespreksvaardigheden en omgaan met weerstand.

Over Stichting PHOE
Stichting PHOE heeft 35 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van energie opleidingen.
De kracht van de opleidingen ligt in de koppeling tussen theorie en praktijk. Alle opleidingen kunnen ook als
in-company opleiding worden verzorgd, afgestemd op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf of instelling.

Meer weten?
Ook geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download de brochure voor meer informatie: brochures
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter