Op donderdagavond 15 september hebben de geslaagden van de opleiding Introductie Energiekunde én de opleiding Duurzame Energie het diploma in ontvangst genomen. Vijftien studenten zijn geslaagd voor de opleiding Duurzame Energie, zij hebben voldaan aan het examen dat bestaat uit een pitch-opdracht en het tentamen.
Negen studenten zijn geslaagd voor de opleiding Introductie Energiekunde, zij hebben deelgenomen aan de verplichte excursie en beide tentamens behaald. Twee studenten hebben de opleiding afgesloten met een bewijs van deelname.
Namens Stichting PHOE allen van harte gefeliciteerd!

Op de diploma uitreiking hebben Harrie van Hout en Antoine Stultjens namens het bestuur de studenten toegesproken en gefeliciteerd met het behalen van hun diploma en afronden van de studie. Nard Geerts heeft namens Energiepartners een praatje gehouden over energiebesparing bij MKB. Vervolgens zijn de diploma’s en een presentje uitgereikt en werd er gezamenlijk getoost op het behaalde succes.

Wil jij ook het diploma Introductie Energiekunde en/of Duurzame Energie behalen? Schrijf je in voor de opleiding met startdatum in januari! Bekijk het programma op onze website: phoe.nl

Geslaagden Introductie Energiekunde

Geslaagden Introductie Energiekunde PHOE

Opleiding aanbod
Er kan gekozen worden uit de opleiding Introductie Energiekunde, deze opleiding richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming. Met het behalen van de opleiding zijn de studenten energiedeskundigen. De opleiding Duurzame Energie omvat de verschillende principes die ten grondslag liggen aan de winning van Duurzame Energie en de opleiding wordt afgesloten met een lesdag Rekenen en Casuïstiek. De opleiding Advieskunde richt zich op het trainen van adviesvaardigheden, gespreksvaardigheden en omgaan met weerstand.
Na de opleiding Introductie Energiekunde kan er doorgeleerd worden tot Energieconsulent.

Over Stichting PHOE
Stichting PHOE heeft 35 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van energie opleidingen.
De kracht van de opleidingen ligt in de koppeling tussen theorie en praktijk. Alle opleidingen kunnen ook als
in-company opleiding worden verzorgd, afgestemd op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf of instelling.

Meer weten?
Ook geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download de brochure voor meer informatie: brochures
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter