PHOE-excursie naar het NS station Utrecht Centraal

Op 29 juni hebben studenten van de opleiding Introductie Energiekunde het NS station Utrecht Centraal bezocht als excursie behorend bij de opleiding. Het NS station is één van de zes stations die een verduurzaming heeft ondergaan en maakt gebruik van een WKO-installatie.
De studenten hebben zich van te voren ingelezen over relevante informatie omtrent het verduurzamen van NS stations. Ter plekke hebben de studenten een presentatie gekregen van Bjorn Kouwenhoven. Vervolgens hebben de studenten een rondleiding gekregen.

Dhr. Kouwenhoven is senior-adviseur Energie bij NS Stations, en is verantwoordelijk voor de energie-exploitatie van al het vastgoed van NS.
Het WKO-systeem in Utrecht voorziet 145.000 vierkante meter vloeroppervlak van warmte en koude. De afnemers zijn het stads- kantoor en de OV-terminal, inclusief de winkels.

PHOE Introductie Energiekunde Excursie

Over Stichting PHOE
Stichting PHOE heeft 35 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van energie opleidingen. De kracht van de opleidingen ligt in de koppeling tussen theorie en praktijk. Alle opleidingen kunnen ook als incompany opleiding worden verzorgd, afgestemd op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf of instelling.

Meer weten?
Ook geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download de brochure voor meer informatie: brochures
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter