PHOE bestaat 35 jaar én dat vieren we groots! Op 11 oktober op de Vakbeurs Energie organiseren we een groots feest, met interessante sprekers en een borrel. Ook reiken we een attentie uit. Wil je erbij zijn? Lees verder en meld je aan!

 

Sprekers

Tijdens onze viering zijn sprekers Sven Ringelberg en Kornelis Blok te gast. Sven is strategisch adviseur bij energietransitie projecten en auteur van ‘De Nederlandse Aardgastransitie’. Dit boek onderzoekt de lessen uit de grote energietransitie van Nederland naar Aardgas. Hij zal deze lessen met vergelijkingen met het heden met ons delen in een presentatie met een ‘Andere Tijden’ gevoel.

Kornelis Blok is professor aan de TU Delft en auteur bij het IPCC. In het laatste IPCC rapport is te lezen dat een snelle reductie van de uitstoot van broeikasgassen nodig is. Tegelijk maakt het rapport duidelijk dat er technische mogelijkheden zijn om de uitstoot mondiaal snel terug te brengen. Vele mogelijkheden liggen op het terrein van duurzame energie en energiebesparing. Deze moeten snel geïntroduceerd worden, wat vraagt om veel menskracht. Ook vraagt het veel van de opleidingen op dit gebied.

 

Viering

We zijn te vinden op de Vakbeurs Energie met sessies in het kennisprogramma en een beursstand. Onze viering is op dinsdag 11 oktober, de eerste dag van de vakbeurs, van 15:30 tot 17:00.

Kom je het met ons vieren? Meld je hieronder aan!

Aanmelden