Op dinsdag 4 april heeft een groep medewerkers van de Wageningen University and Research te Wageningen de in-company opleiding Duurzame Energie afgerond. Voor deze groep van 20 studenten was een op maat gemaakt programma aangeboden, waarin ook lessen van de opleiding Introductie Energiekunde waren toegevoegd. De opleiding werd afgesloten met een bewijs van deelname.

In tien kennismiddagen werd veel kennis onderling gedeeld, was er veel interactie en werd het gezamenlijk kennisniveau verrijkt. De laatste lesdag werd afgesloten met presentaties door de studenten. In groepen werd er een idee gepresenteerd om de campus nog verder te verduurzamen. De ideeën worden verder bekeken en (indien haalbaar) opgepakt en uitgevoerd.

Namens Stichting PHOE allen van harte gefeliciteerd met het afronden van de opleiding!

Wil jij ook het diploma Introductie Energiekunde en/of Duurzame Energie behalen? Schrijf je snel in voor de opleiding! Bekijk het programma op onze website: phoe.nl

 

Opleidingsaanbod
Er kan gekozen worden uit o.a. de opleiding Introductie Energiekunde. Deze opleiding richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming. Na het behalen van de opleiding zijn de studenten energiedeskundigen. De opleiding Duurzame Energie omvat de verschillende principes die ten grondslag liggen aan de winning van duurzame energie. De opleiding wordt afgesloten met een lesdag Rekenen en Casuïstiek. De opleiding Advieskunde richt zich op het trainen van adviesvaardigheden, gespreksvaardigheden en omgaan met weerstand. Na de opleiding Introductie Energiekunde kan er doorgeleerd worden tot Energieconsulent.

 

Over Stichting PHOE
Stichting PHOE heeft 35 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van energie-opleidingen.
De kracht van de opleidingen ligt in de koppeling tussen theorie en praktijk. Alle opleidingen kunnen ook als
in-company opleiding worden verzorgd, afgestemd op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf of instelling.

 

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download brochures voor meer informatie.
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter