Acht studenten hebben het diploma Duurzame Energie behaald.
Van harte gefeliciteerd: Tim Buffing, Hans van Dijk, Jouke Gietema, Joost de Jong, Raymond Janssen, Harold Liesveld, Jaap van Schijndel en Wilko Wisse!
Tijdens de digitale diploma uitreiking heeft PHOE de studenten gefeliciteerd en de opleiding afgesloten. Succes met het in de praktijk brengen van de opgedane kennis van duurzaamheid, energie, beleid, subsidie en nog veel meer.

De opleiding Duurzame Energie bestaat uit 11 dagdelen klassikaal les en wordt afgesloten met een tentamen. Na behalen van de opleiding wordt het Post-hbo-diploma uitgereikt. De opleiding kan ook in-company verzorgd worden.

Wil jij ook het diploma Duurzame Energie behalen? Schrijf je in voor de opleiding met startdatum 12 april! Bekijk het programma en meer informatie op onze website: www.phoe.nl

Opleiding aanbod
Er kan gekozen worden uit de opleiding Introductie Energiekunde, deze opleiding richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Er is aandacht voor conversie-, transport- en opslagprocessen, elektriciteit, stoom, bouwfysica, verlichting en verwarming. Met het behalen van de opleiding zijn de studenten energiedeskundigen. De opleiding Duurzame Energie omvat de verschillende principes die ten grondslag liggen aan de winning van Duurzame Energie en de opleiding wordt afgesloten met een lesdag Rekenen en Casuïstiek. De opleiding Advieskunde richt zich op het trainen van adviesvaardigheden, gespreksvaardigheden en omgaan met weerstand.

Over Stichting PHOE
Stichting PHOE heeft 35 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van energie opleidingen. De kracht van de opleidingen ligt in de koppeling tussen theorie en praktijk. Alle opleidingen kunnen ook als in-company opleiding worden verzorgd, afgestemd op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf of instelling.

Meer weten?
Ook geïnteresseerd in deze of een andere (in-company) opleiding van PHOE?
Bekijk het volledige opleidingsaanbod op onze website: phoe.nl en download de brochure voor meer informatie: brochures
Of neem rechtstreeks contact met ons op via email: [email protected] of telefonisch: 035 – 542 75 29
Volg ons ook op LinkedIn en Twitter